Doçentlik Deneme Dersleri Devam Ediyor

26.01.2024
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 26 Ocak 2024 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem’in başkanlığında gerçekleşen derslere; Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekan V. Prof. Dr. Osman Peker, Söke İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kesen, Söke İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emre Cengiz ve Nazilli İİBF İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmet Ateş jüriliğinde, öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran, İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sedat Alataş, İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Umut Evlimoğlu, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Umut Tolga Gümüş, İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Didem Tezsürücü Coşansu, Lojistik Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Algın Okursoy ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halise Şerefoğlu Henkoğlu, jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, görevlerinde yükselen öğretim üyelerine cübbesini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.