Doçentlik Deneme Dersleri Devam Ediyor

11.09.2023
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 8 Eylül 2023 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç’ın başkanlığında gerçekleşen derslere; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekçi, Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mihrican Muti, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pınar Demircioğlu, Fen Fakültesi Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. İnci Ege, Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turhan Dost, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pars Tunçyürek’in jüriliğinde, öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine Dr. Öğr. Üyesi Murat Ünverdi, Matematik Bölümü Uygulamalı Matematik Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Korhan Günel, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Nöroloji Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şair, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Engin Taştaban, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Pakize Özçiftci Yılmaz, jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, görevlerinde yükselen öğretim üyelerine cübbesini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.