Doçentlik Deneme Dersleri Devam Ediyor

07.09.2023
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 6 Eylül 2023 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç’ın başkanlığında gerçekleşen derslere; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Karasakaloğlu, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nermin Koruklu, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zekiye Meltem Akkaya, Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hilal Aktamış, Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sultan Baysan, Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cumali Öksüz, jüriliğinde, öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran, Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Taha Eser, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anasanat Dalı Dr. Öğr. Üyesi Evin Erden Topoğlu, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü  Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Hiğde, Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mavi Akkaya Yılmaz, Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Müslime Güneş, Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Duriye Esra Angın, jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, görevlerinde yükselen öğretim üyelerine cübbesini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.