Doçentlik Deneme Dersleri Devam Ediyor

06.09.2023
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 5 Eylül 2023 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç’ın başkanlığında gerçekleşen derslere; Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Deniz Çoban, Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Çakmak, Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Deniz, Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölüm Başkan V. Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman, jüriliğinde, öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran, Veterinerlik Bölümü Laborant ve Veteriner Sağlık Pr. Dr. Öğr. Üyesi Ebru Yılmaz, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım Pr. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Engin Tüzün, Bitki Koruma Bölümü Fitopatoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Zahide Özdemir, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Peyzaj Tasarımı Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kamer Aksoy, Süt Teknolojisi Bölümü Süt Teknolojisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ecem Akan, jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, görevlerinde yükselen öğretim üyelerine cübbesini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.