Doçentlik Deneme Dersleri Devam Ediyor

01.09.2023
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 1 Eylül 2023 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç’ın başkanlığında gerçekleşen derslere; Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Musa Şamil Akyıl, Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işıl Sönmez, Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Arslantaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayten Taşpınar, jüriliğinde öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran, Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Ağız, Diş Ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Selin Yeşiltepe, Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Ortodonti Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Yazgı Ay Ünüvar, Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Başak Yazkan, Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Bölümü Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Hatice Öner, Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Çocuk Gelişimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Bulut, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Bölümü Geriatrik Fizyoterapi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Günaydın, jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç görevlerinde yükselen öğretim üyelerine cübbesini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.