Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Doçentlik Deneme Dersleri Devam Ediyor

31.08.2023
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 31 Ağustos 2023 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in başkanlığında gerçekleşen derslere; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ece Armağan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Hale Bozkurt jüriliğinde, öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran, Nazilli İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Ve Finansman Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sezen Akar, Nazilli İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Ve Finansman Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sadullah Çelik, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Yelda Özlem Kölgelier, İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon Ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Menderes Akdağ, jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, görevlerinde yükselen öğretim üyelerine cübbesini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN