Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Doçentlik Deneme Dersleri Başladı

29.08.2023
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 29 Ağustos 2023 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in başkanlığında gerçekleşen derslere; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Dekan V. Prof. Dr. Aysun Sarıbey Haykıran ve Köşk Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdür V. Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman jüriliğinde, öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran Köşk MYO Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Öğretim Üyesi Yeliz Tekgül Barut ile İTBF İngiliz Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Mesut Günenç, Türk ve İslam Sanatları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Osman Ülkü ve Eski Türk Dili Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Mehmet Mustafa Karaca, jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, görevlerinde yükselen öğretim üyelerine cübbesini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN