Doçentlik Deneme Dersleri Başladı

31.08.2021
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 31 Ağustos 2021 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda başladı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol’un başkanlığında gerçekleşen derslere Aydın Sağ. Hiz. MYO. Müdür V. Prof. Dr. Hulki Başaloğlu, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yavuz Yeniçerioğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Musa Şamil Akyıl, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Burçin Ölçücü, öğretim üyeleri  ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran Doç. Dr. Erman Oryaşın, Doç. Dr. Belgin Yıldırım, Doç. Dr. Hasan Onur Şimşek, Doç. Dr. Murat Özmaden, Doç. Dr. Gökhan Özkan, Doç. Dr. Çağatay Dereceli, Doç.Dr. Ali Onur Erdem jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, akademisyenlere cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.