Doçentlik Deneme Dersleri Başladı

04.02.2020
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin doçentlik deneme dersleri, 3 Şubat 2020 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in jüri başkanlığında gerçekleşen sunumlarda; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Akyol, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem Ali Özkısacık ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul jüri üyesi olarak yer aldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ABD Öğretim Üyesi Sibelnur Avcil, İç Hastalıkları ABD Öğretim Üyesi Özlem Oltulu, Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD Öğretim Üyesi Emre Zafer, Tıbbi Patoloji ABD Öğretim Üyesi İbrahim Halil Erdoğdu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi ABD Öğretim Üyesi Selvinaz Saçan jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandılar.

Öğretim üyelerimiz yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verirken, görevde yükselmeleri gerçekleşen öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, akademisyenlerimize cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.