Doçentlik Deneme Dersleri Başladı

24.09.2019
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin doçentlik deneme dersleri, 23 Eylül 2019 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda başladı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın’ın başkanlığında gerçekleşen sunumlara; ilgili Fakültelerin dekanları, müdürleri ile görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenlerimiz katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran Atça Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Üyesi Akan Yanık, Aydın İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Öznur Özdamar Giovanis, Buharkent MYO Öğretim Üyesi Metin Armağan, Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Özlem Kocatürk, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Tülay Çelik ve Tuncay Saygın jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandılar.

Öğretim üyelerimiz yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verirken, görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, akademisyenlerimize cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.