Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

DİYABETİK AYAK TEDAVİSİ GÖREN HASTADAN REKTÖRÜMÜZE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

06.07.2017
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda diyabetik ayak tedavisi gören Fazilet Polat, eşi Sedat Polat ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 4 Temmuz 2017 tarihinde makamında ziyaret etti.

Şeker hastalığı nedeniyle bir parmağının kesildiğini, daha sonra Üniversitemizde yapılan diyabetik ayak tedavisini duyarak Üniversitemize geldiklerini belirten Fazilet Polat,   Doç. Dr. Bülent Ertuğrul’un yaptığı başarılı tedaviyle ayağının kesilmekten kurtulduğunu söyledi. İlk günden itibaren Hastanemizde yoğun  bir ilgiyle karşılaştıklarını belirten  Sedat Polat ise eşinin tekrar sağlığına kavuşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Çevremizde bu hastalıktan muzdarip insanlara Adnan Menderes  Üniversitesindeki bu  örnek tedaviyi anlatıyoruz.Başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan olmak üzere, Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri,  Prof. Dr.  Şevki Öner Şavk ve Doç. Dr. Bülent Ertuğrul’a teşekkür ediyoruz.’ dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ise ‘Buraya gelen hastalarımızın sağlıklarına kavuşmaları bizi mutlu ediyor, Üniversitemizi ve Hastanemizi sürekli geliştirmek için çalışıyoruz.’ diyerek, Polat ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN