Diyabet Tedavisi Gören Hastamızdan Rektörümüze Ziyaret

29.12.2016
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yara Bakım Ünitesi’nde sağ ayağından diyabet tedavisi gören Selime Serpil Çelik , eşi İbrahim Çelik ile birlikte 29 Aralık 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Diyabetik Ayak tedavisinin Adnan Menderes Üniversitesi  Hastanesi’nde bir çok kişiye başarılı şekilde uygulandığını sosyal medyada gördüğünü dile getiren Çelik,‘’10 yıldır şeker hastasıyım, çeşitli tedaviler gördüm. Daha sonra  Diyabetik ayak tedavisiyle sağlığına kavuşanlar olduğunu duydum ve tedavi olmak için Kırşehir’den geldim. Üç seanstır tedavi görüyorum, tedavim hala devam ediyor. Sağlığıma kavuşacağıma inanıyorum’’ dedi. Tedavisinin Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Bülent Ertuğrul tarafından yürütüldüğünü belirten Çelik,  Üniversitemiz yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti. Hastalarımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız diyen Rektörümüz Prof. Dr. Bircan ise  ‘’Başarılı bir tedaviyle hastamızı bir an önce sağlığına kavuşturacağız’’ dedi.