Diyabet Tedavisi Gören Hastamızdan Rektörümüze Ziyaret

14.12.2016
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yara Bakım Ünitesi’nde sağ ayağından diyabet tedavisi gören Mehmet Erkan ve Üniversitemiz Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Bülent Ertuğrul, 7 Aralık 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette tedavi sürecinin hastanemizdeki yöntemlerle hızlandığını dile getiren Erkan;  tedavisini sürdüren Doç. Dr. Mustafa Bülent Ertuğrul’a, Üniversitemiz yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederek, önümüzdeki süreçte yara bakım ünitesinin gelişimi ve daha iyi hizmet verebilmesi için katkı sağlayabileceklerini ifade etti.

Rektörümüz Prof.Dr. Bircan; hastalarımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını  ifade ederek “Üniversitemiz ve Hastanemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu gelişim sürecinde bize destek olan herkese müteşekkiriz.” dedi.