Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Diş Hekimliği Fakültesi Oryantasyon Programı Gerçekleşti

20.09.2017
Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi, yeni öğrencilerine yönelik bilgilendirme ve tanıtım amacıyla 18 Eylül 2017 tarihinde AİSYEM ( Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi) konferans salonunda oryantasyon programı düzenledi.

Oryantasyon programına Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Törün Özer, Diş Hekimliği Fakültesi akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlikte öğrencilere Üniversitemiz hakkında bilgiler verilerek Erasmus, Mevlana ve Farabi gibi öğrenci değişim programlarının yanı sıra psikolojik ve rehberlik hizmetlerine nasıl ulaşabilecekleri anlatıldı.
Konuşmasına Üniversitemizi tercih ettikleri için öğrencilere teşekkür ederek başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemizin Türkiye’nin en çok tercih edilen üniversitelerinden biri olduğuna değinip öğrencilerimizin kendilerini daha iyi yetiştirebilmeleri için yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. Bununla beraber Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, Üniversitemizin en genç fakültelerinden biri olan Diş Hekimliği Fakültesinin kendi alanında ülke çapında ilk 5 fakülteden biri olduğuna dikkat çekti. Konuşmasının sonunda Rektörümüz, sosyal medya hesaplarını öğrencilerle paylaşarak öğrencilerimizin en küçük sorun yaşamaları halinde bu hesaplar üzerinden kendisine ulaşabileceklerini söyledi.

Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Törün Özer, Diş Hekimliği Fakültesi olarak kısa zamanda büyük işler başardıklarını belirterek Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesinin tüm bölgeye hitap eden bir hastane olduğunu vurguladı. Öğrencilerin Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi’ni tercih ettikleri için şanslı olduklarını vurgulayan Prof. Dr. Özer, “ Burada kaliteli bir eğitimden geçerek başarılı bir meslek hayatı yaşayacağınıza inanıyorum.” dedi.

Etkinlik öğretim elemanlarının kendilerini tanıtmasıyla son buldu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN