Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri için Oryantasyon Programı Düzenlendi

25.09.2018
Diş Hekimliği Fakültesi 1.sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen oryantasyon programı, 24 Eylül 2018 tarihinde Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Programa; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Törün Özer,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Kırnak, Diş Hekimliği Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Işıl Sönmez, Dr. Öğretim Üyesi Gül Dinç Ata ve Fakülteye yeni başlayan öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasında Fakültenin olanaklarından bahseden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan “Türkiye’nin en iyi diş hekimliği fakültelerinden birinde eğitim alacaksınız. Üniversite olarak yeni ve farklı fikirlere açığız. Bu konuda hocalarınıza ya da sosyal medya aracılığıyla bana rahatlıkla ulaşabilirsiniz. ADÜ Ailesine hoş geldiniz.” diyerek öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Rektörümüzün konuşmasının ardından Dr. Öğretim Üyesi Gül Dinç Ata, Üniversitemiz ve Diş Hekimliği Fakültesi hakkında bilgiler vererek Üniversitenin imkanlarını ve sosyal faaliyetlerini içeren bir sunum yaptı.

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN