Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Diş Hekimliği Fakültesi İftar Programında Bir Araya Geldi

16.06.2016
Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi'nin düzenlediği iftar programı, 15 Haziran 2016 tarihinde Üniversitemiz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ile Diş Hekimliği Fakültesi personeli ve aileleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, yaklaşık bir buçuk yıldır Rektörlük görevini sürdürdüğünü ifade ederek iyiliklerin ve güzelliklerin peşinden koşmaya devam edeceklerini söyledi. Diş Hekimliği Fakültesini ve bu Fakültede yapılan çalışmaları önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Bircan Diş Hekimliği Fakültesi’nin kısa zamanda çok yol kat ettiğini vurguladı. Öte yandan İslam dünyasında yaşanan sıkıntılara değinen Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, 2003 yılından beri Müslümanlara yönelik soykırım yapıldığının altını çizerek şer odaklarının dünyayı fesada boğduklarını sözlerine ekledi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, İlk iftar yemeğini 15 kişiyle vermeye başladıklarını kaydetti. Prof. Dr. Özer, sonraki yıllarda bu sayının artmaya başladığını, bugünkü iftar yemeğine de 380 kişinin katıldığını ifade ederek Diş Hekimliği Fakültesi Ailesinin her geçen gün büyümesinden duyduğu mutluluğu ifade etti. Bu yıl Diş Hekimliği Fakültesi’nin geleneksel iftar yemeklerinin dördüncüsünü düzenlediklerini anımsatan Prof. Dr. Özer “ Hep beraber olalım, bu birlikteliğimiz hiç bozulmasın. Bu programların on dördüncüsünün,  yirmi dördüncüsünün düzenlendiği günleri de beraber görürüz inşallah.” dedi. Diş Hekimliği Fakültesi’nin 15 bin metrekare üzerine kurulacak yeni binasının da müjdesini veren Prof. Dr. Özer, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Diş Hekimliği Fakültesi arazisinin tapusunun da fakülteye verileceğini bildirdi.

Sema gösterisinin ilgi çektiği gecenin ardından; Diş Hekimliği Fakültesi’nin iftar yemeklerinin 4. yılına ithafen pasta kesildi. Pastayı Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yrd. ve Dekan Prof. Dr. Törün Özer, Dekan Yardımcısı ve Başhekim Prof. Dr. M. Şamil Akyıl ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Işıl Sönmez beraber kestiler. Çocukların ilgisini çeken pasta töreninde Rektörümüz çocuklara kendi eliyle pasta ikram etti.  

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN