Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Diş Hekimliği Fakültesi İftar Programı Düzenledi

25.05.2018
Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesince düzenlenen geleneksel iftar programı, 24 Mayıs 2018 tarihinde Üniversitemiz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Törün Özer’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Halil Kırnak, Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan ile Diş Hekimliği Fakültesi personeli ve aileleri katıldı.

İftar programında yaptığı konuşmada Diş Hekimliği Fakültesini ve bu Fakültede yapılan çalışmaları önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, Diş Hekimliği Fakültesinin kısa zamanda çok yol kat ettiğini vurgulayarak Üniversitemizin önde gelen fakültelerinden biri olduğunu söyledi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Törün Özer, İftar Programında tüm personel ve aileleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, bu tür etkinliklerin Fakülte içindeki birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını arttırdığını belirtti.

Programın sonuna doğru Prof. Dr. Törün Özer, günümüzün etkili iletişim araçlarından emojileri kullanarak şarkı bulma oyunu düzenledi, şarkı sözlerini bilenlere ADÜKKAN hediyelerinden verildi. Oldukça eğlenceli geçen etkinlikte, çocuklar müzik eşliğinde sandalye kapma yarışı oynarken, büyükler de halat çekme oyunu oynadı. Program oyunları kazananlara ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN