Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Diş Hekimliği Fakültesi Geleneksel İftar Programında Bir Araya Geldi

08.06.2017
Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesince düzenlenen geleneksel iftar programı, 7 Haziran 2017 tarihinde Üniversitemiz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ile Diş Hekimliği Fakültesi personeli ve aileleri katıldı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen Diş Hekimliği İftar programında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektörlük görevi süresince iyiliklerin ve güzelliklerin peşinden koşmaya devam edeceklerini söyledi. Diş Hekimliği Fakültesini ve bu Fakültede yapılan çalışmaları önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, Diş Hekimliği Fakültesi’nin kısa zamanda çok yol kat ettiğini vurgulayarak Üniversitemizin önde gelen fakültelerinden biri olduğunu söyledi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Diş Hekimliği Fakültesi İftar Programının bu yıl beşincisini düzenlemekten duyduğu mutluluğu ifade ederek bu programların on dördüncüsünün,  yirmi dördüncüsünün düzenlendiği günleri de beraber görürüz inşallah.” dedi.

Sema gösterisi eşliğinde devam eden etkinlikte Hacivat – Karagöz oyunu ise özellikle çocuklardan büyük ilgi gördü. Programın sonuna doğru Prof. Dr. Törün Özer, günümüzün etkili iletişim araçlarından emojileri kullanarak şarkı bulma oyunu düzenledi. Oldukça eğlenceli geçen etkinlikte, şarkı sözlerini bilenlere hediyelerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN