Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

DİŞ HEKİMLERİMİZ ULUSLARARASI KONGREDE BULUŞTU

28.11.2018
Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen Uluslararası Meandros Diş Hekimliği Kongresi, 23-25 Kasım 2018 tarihlerinde Kuşadası’nda gerçekleşti.

Kongreye; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Törün Özer, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Işıl Sönmez, Fakülte Öğretim Üyeleri Prof. Şamil Akyıl, Prof. Dr. Senem Yiğit Özer, Dr. Öğretim Görevlisi Hasan Onur Şimşek, akademik ve idari personelin yanı sıra, çeşitli illerden ve üniversitelerden gelen diş hekimleri katıldı.

Müzik dinletisi ve ardından izletilen hazırlık videosuyla başlayan Kongre, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Törün Özer’in açılış konuşmasıyla devam etti.

Kongreye yoğun bir katılımın olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Prof. Dr. Törün Özer; Kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür etti.  Prof. Dr. Özer “Bugün burada 275 katılımcıyı ağırlıyoruz. Dünya Diş Hekimliği Haftası’nda bu etkinliği düzenlemekten dolayı ayrıca memnuniyetimi belirtmek isterim. Günün sonunda Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın destekleriyle açtığımız İnternational Dent Care (IDC) gezisini gerçekleştireceğiz.” dedi ve Diş Hekimliği Fakültesinin kurulum sürecini ve kongre hazırlık aşamalarını anlattı.

Konuşmanın ardından Üniversitemiz öğretim üyelerinin hazırladığı Taş Mozaik Sergisi’nin açılışı yapılırken, etkinlik, Prof. Dr. Hakan Bilge Şen’in “Ağrı” konulu sunumu ve Dr. Öğr. Üyesi Behiç Alp Aytekin’in “Sosyal Medyada Görünürlük” sunumu ile devam etti.

Program; İnternational Dent Care (IDC) gezisi, sözel bildiri oturumları ve çeşitli aktivitelerle son buldu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN