Dimitrie Cantemir Üniversitesi’nden Üniversitemize Ziyaret

12.05.2016
Romanya- Targu Mures’te bulunan Erasmus Kapsamında ortak Üniversitemiz Dimitrie Cantemir Üniversitesi’nden bir heyet Üniversitemize Erasmus Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında 11 Mayıs 2016 tarihinde ziyarete geldi.

Dimitrie Cantemir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Valentin Florin Cıotea, Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Margareta Cıotea, Prof. Dr. Elena-Adriana Tomuletıu ve Doç. Dr. Adela Moraru, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ndeki ders verme ve eğitim alma faaliyetleri öncesinde Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca’yı makamında ziyaret etti.

Görüşme sırasında iki ülke ve üniversite hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunulurken, Romanya ve Türkiye arasındaki ortak tarihi ve kültürel birikime değinen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, özellikle Sosyal Bilimler alanında işbirliği konusunda gerekli adımların atılabileceğini belirtti.