Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

DIGIAGRIMARK Projesinin İkinci Uluslararası Toplantısı Gerçekleştirildi

11.02.2022
Üniversitemizin proje ortağı olduğu ve Aydın Valiliği tarafından yürütülmekte olan, ERASMUS+ Programı 2020 Yılı Ana Eylem 2 Stratejik Ortaklıklar- Yetişkin Eğitimi programı kapsamında

 Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama (Safe Digital Marketing for Agripreneurs) adlı projenin 2. Ulus ötesi toplantısı 1-2 Şubat 2022 tarihleri arasında proje ortaklarından EGINA (European Grants International Academy) ev sahipliğinde Foligno/İtalya’da gerçekleştirildi.

 

Proje ortağı 9 kurum/kuruluşun katıldığı, projenin 2. Ulus ötesi toplantısına üniversitemizden Dr. Öğr. Üyesi Taner Arabacıoğlu ve Prof. Dr. Göksel Armağan katıldı. İki gün süren toplantıda proje yönetimi ve uygulaması kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler, projenin birinci fikri çıktısı  “Tarımsal Girişimciler için Dijital Pazarlama ve Dijital Güvenlik” Müfredatı/Kursu için her bir proje ortağı tarafından tamamlanan öğrenme kazanımları ve içeriklerin sunumları ile başladı. Eğitim Modülü, Avrupa Dijital Yeterlikler çerçevesinde tartışıldı ve her bir ortağın hazırladığı içeriklerin sunumu gerçekleştirildi.

Proje toplantısının ikinci gününde, etkileşimli öğrenme materyallerini oluşturmada kullanılabilecek araçlar tanıtıldı ve farklı araçlar kullanılarak daha zengin materyallerin oluşturulabilmesi imkânları ile Portekiz’de düzenlenecek olan “E-Öğrenme için Eğitim” Öğrenme/Öğretme/Eğitim Etkinliğinin kapsamı, programı ile araçlar tartışıldı ve görev paylaşımları yapıldı.

Projenin uygulama kurallarının gözden geçirildiği, yaygınlaştırma faaliyetlerinin ele alındığı ve iş paylaşımlarının yapıldığı toplantı, genel değerlendirme ve sertifikaların dağıtılmasıyla sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN