TÜBİTAK’ın desteği ile gerçekleşen etkinliğe, İstanbul Kültür Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, İstanbul Kent Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Öztiryakiler ve Madeni Eşya San. ve Tic. A. Ş. katıldı.
Etkinlik, Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Kimya, Kimya Mühendisliği ve Aşçılık bölümleri gibi yakın disiplinlerin lisans ve ön lisans öğrencilerine yönelik olarak yapıldı.
Teorik eğitimlerinde verildiği etkinlikte, 11 farklı üniversiteden öğretim üyeleri sunumlar gerçekleştirdi.
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni'ne Katıldı
Sümer Kampüsü’nde Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi
İŞKUR Gençlik Programı Kapsamında Eğitimler Başarıyla Tamamlandı
Üniversitemizden Milli Teknoloji Atölyesi Projesine Büyük Adım
İktisadi İşletme Müdürlüğü Personeline Kurban Bayramı Dolayısıyla Alışveriş Kartı Verildi
ADÜ Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti
Koçarlı MYO 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı Öğrencilerinden Mezuniyet Resitali
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu