TÜBİTAK’ın desteği ile gerçekleşen etkinliğe, İstanbul Kültür Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, İstanbul Kent Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Öztiryakiler ve Madeni Eşya San. ve Tic. A. Ş. katıldı.
Etkinlik, Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Kimya, Kimya Mühendisliği ve Aşçılık bölümleri gibi yakın disiplinlerin lisans ve ön lisans öğrencilerine yönelik olarak yapıldı.
Teorik eğitimlerinde verildiği etkinlikte, 11 farklı üniversiteden öğretim üyeleri sunumlar gerçekleştirdi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu