Aşçılık Programı öğrencisi Esra Can’ın “İstilacı Türlerin Mutfakta Değerlendirilmesi: Deniz Kestanesinin Gastronomik Potansiyeli” adlı projesi, sürdürülebilir gıda kaynaklarının araştırılması ve istilacı deniz türlerinin gastronomideki kullanım potansiyelinin değerlendirilmesine yönelik yenilikçi bir çalışma olarak dikkat çekiyor.
Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Berkand Yılmaz’ın “Kültürel Mirasın Geleceğe Aktarılmasında Immersive Teknolojilerin Rolü: Efes Deneyim Müzesi” adlı projesi, dijital çağda kültürel mirasın korunması ve yeni nesillere aktarılması sürecinde immersive teknolojilerin katkısını ele alıyor.
Öğrencilerimizi ve danışman akademisyenimiz Öğr. Gör. Hasan Kamacı’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Üniversitemizde, Bahar Esintisi: Smyrna Nefesli Beşlisi Konseri Düzenlendi
U-Fest Gençlik Festivali, Üniversitemizde Başladı
Rektörümüz, 46. Turizm Haftası Etkinliklerine Katıldı
Üniversitemizde, Sporcularda Performans ve Sakatlık Risk Analizi Paneli Düzenlendi
Söke SHMYO’da Kanser Haftası Etkinlikleri Gerçekleştirildi
Türkiye’nin İlk Yerli ve Milli C4 Buğdaygil Yem Bitkisi “GÜNDEL” Tescillendi
Hemşirelik Fakültesinde "Hemşire Eğitimcilerin Eğitimi 2" Etkinliği Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu