Aşçılık Programı öğrencisi Esra Can’ın “İstilacı Türlerin Mutfakta Değerlendirilmesi: Deniz Kestanesinin Gastronomik Potansiyeli” adlı projesi, sürdürülebilir gıda kaynaklarının araştırılması ve istilacı deniz türlerinin gastronomideki kullanım potansiyelinin değerlendirilmesine yönelik yenilikçi bir çalışma olarak dikkat çekiyor.
Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Berkand Yılmaz’ın “Kültürel Mirasın Geleceğe Aktarılmasında Immersive Teknolojilerin Rolü: Efes Deneyim Müzesi” adlı projesi, dijital çağda kültürel mirasın korunması ve yeni nesillere aktarılması sürecinde immersive teknolojilerin katkısını ele alıyor.
Öğrencilerimizi ve danışman akademisyenimiz Öğr. Gör. Hasan Kamacı’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu