DİDİM MYO ÖĞRENCİLERİNE PROFESYONEL İÇECEK EĞİTİMİ VERİLDİ

24.10.2016
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulunda, 19 Ekim 2016 tarihinde Profesyonel İçecek Eğitimi konulu bir konferans verildi.

İçecek firması yetkilisi Mehmet Emin Türkat,  Marka eğitmeni Erhan Çamaş, Marka eğitmeni Gürkan Gümüş ve Bodrum Mandarin Oriental İçecek Müdürü Volkan İbil tarafından verilen eğitim, Didim Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik süresince çeşitli içeceklerin tarihsel geçmişi hakkında sunum yapılırken,  kokteyl hazırlanmasının aşamaları hakkında da uygulamalı bilgiler verildi.

Etkinlik, Didim Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Okt. Metin Polat ve Öğr Gör. Dr. Osman Çulha tarafından eğitmenlere teşekkür belgesi verilmesiyle son buldu.