Divan Bodrum’da görev yapan Executive Şef Adnan Öztürk, Didim MYO mutfak atölyesinde öğrencilerle buluştu. Deniz mahsulleri ağırlıklı bir menü hazırlayan Adnan Öztürk’e katkılarından dolayı teşekkür eden Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş, ‘’Öğrencilerimize katkı sağlamak amacıyla meslek yüksekokulumuzu ziyaret eden Adnan Öztürk gibi başarılı mezunlara sahip olmak bizleri gururlandırıyor.’’ dedi.
Etkinlik, MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş'un Adnan Öztürk’e teşekkür belgesi vermesi ile sona erdi.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu