Divan Bodrum’da görev yapan Executive Şef Adnan Öztürk, Didim MYO mutfak atölyesinde öğrencilerle buluştu. Deniz mahsulleri ağırlıklı bir menü hazırlayan Adnan Öztürk’e katkılarından dolayı teşekkür eden Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş, ‘’Öğrencilerimize katkı sağlamak amacıyla meslek yüksekokulumuzu ziyaret eden Adnan Öztürk gibi başarılı mezunlara sahip olmak bizleri gururlandırıyor.’’ dedi.
Etkinlik, MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş'un Adnan Öztürk’e teşekkür belgesi vermesi ile sona erdi.
Didim MYO’da 2024-2025 Akademik Yılı Yıl Sonu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Genel Sekreterlik İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Söke MYO’da “Kahve Kültüründen Marka Değerine” Semineri Gerçekleştirildi
Veteriner Fakültesi Öğrencileri “Sezuan'ın İyi İnsanı” Adlı Tiyatro Oyununu Sahneledi
Rektörümüz, Koçarlı MYO Bitkisel Üretim Laboratuvarı’nın Açılışını Gerçekleştirdi
Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Büyük Bir Coşkuyla Uğurladı
Çine Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu
Psikoloji Bölümü Öğrencileri, Akademik Çalışmalarını Sempozyumda Sunma İmkânı Buldu
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu