Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Didim MYO Kariyer Günleri Büyük İlgi Gördü

13.03.2018
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulunda, 13 Şubat – 19 Mart tarihleri arasında düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinlikleri öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Didim Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve 10 gün süren etkinliklere, Bodrum, Kuşadası ve Didim’de faaliyet gösteren turizmin önde gelen otel ve seyahat acentaları katıldı.

Kariyer Günlerine katılan turizm işletmelerinin yetkilileri, yaptıkları sunumlarla öğrencilere bilgiler verirken başvuruda bulunanlarla mülakat yapıldı. Mülakatlarda başarılı bulunanlarla daha sonra sözleşme yapılacağı bildirilirken, 30 günlük stajlarını tamamlayan öğrencilerin sezon sonuna kadar personel olarak çalışmaya devam edecekleri açıklandı. Bu yıl mezun aşamasında olan ve stajını geçtiğimiz yıllarda tamamlamış olan öğrenciler de doğrudan personel olarak işe alınabilecek.

Toplam 10 gün süren ve yoğun katılımın olduğu Kariyer Günlerine; aralarında Hilton, Voyage Kempinski, Mandarin Oriental, ETS Tur ve JOLLY Tur’un da bulunduğu 16 otel ile 7 seyahat acentası katıldı.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN