Ege Bölgesi'nin doğal ve kültürel zenginliklerinin sergilendiği festivalde, Didim MYO Aşçılık Programı öğrencileri hazırladıkları yöresel tatlarla dikkat çekti. Öğrenciler, geleneksel Ege mutfağını modern dokunuşlarla harmanlayarak festival ziyaretçilerinin beğenisini kazandı.
Festival süresince kurulan stantlarda, Didim MYO’nun özgün lezzetleri, yerli ve yabancı misafirlere sunuldu. Katılımcılar, Aşçılık Programı öğrencilerinin profesyonel yeteneklerini yakından görme fırsatı buldu.
Didim MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Nimet Çavuş, festivale katkı sağlayan Aşçılık Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Okan Umut Şimşek, Öğr. Gör. M. Yaren Berktaş ve Öğr. Burçin Başarık Şen ile tüm Aşçılık Programı öğrencilerine, akademik ve idari personele teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin öğrencilerin mesleki gelişimlerine önemli katkı sunduğunu vurguladı.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu