Ege Bölgesi'nin doğal ve kültürel zenginliklerinin sergilendiği festivalde, Didim MYO Aşçılık Programı öğrencileri hazırladıkları yöresel tatlarla dikkat çekti. Öğrenciler, geleneksel Ege mutfağını modern dokunuşlarla harmanlayarak festival ziyaretçilerinin beğenisini kazandı.
Festival süresince kurulan stantlarda, Didim MYO’nun özgün lezzetleri, yerli ve yabancı misafirlere sunuldu. Katılımcılar, Aşçılık Programı öğrencilerinin profesyonel yeteneklerini yakından görme fırsatı buldu.
Didim MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Nimet Çavuş, festivale katkı sağlayan Aşçılık Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Okan Umut Şimşek, Öğr. Gör. M. Yaren Berktaş ve Öğr. Burçin Başarık Şen ile tüm Aşçılık Programı öğrencilerine, akademik ve idari personele teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin öğrencilerin mesleki gelişimlerine önemli katkı sunduğunu vurguladı.
Hemşirelik Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu