Ege Bölgesi'nin doğal ve kültürel zenginliklerinin sergilendiği festivalde, Didim MYO Aşçılık Programı öğrencileri hazırladıkları yöresel tatlarla dikkat çekti. Öğrenciler, geleneksel Ege mutfağını modern dokunuşlarla harmanlayarak festival ziyaretçilerinin beğenisini kazandı.
Festival süresince kurulan stantlarda, Didim MYO’nun özgün lezzetleri, yerli ve yabancı misafirlere sunuldu. Katılımcılar, Aşçılık Programı öğrencilerinin profesyonel yeteneklerini yakından görme fırsatı buldu.
Didim MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Nimet Çavuş, festivale katkı sağlayan Aşçılık Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Okan Umut Şimşek, Öğr. Gör. M. Yaren Berktaş ve Öğr. Burçin Başarık Şen ile tüm Aşçılık Programı öğrencilerine, akademik ve idari personele teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin öğrencilerin mesleki gelişimlerine önemli katkı sunduğunu vurguladı.
Üniversitemizde Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
ADÜ Gençlik Haftası 28. Spor Şenliği, İlk Gün Müsabakaları ile Başladı
HAUS Firması Yetkililerinden Mühendislik Fakültesine Ziyaret
Atça Meslek Yüksekokulunda Öğrencilere Yönelik DGS ve KPSS Semineri Gerçekleştirildi
Sultanhisar MYO Tarafından Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi
Futsal Takımımız Bölge Şampiyonu Olarak Süper Lig Finallerine Yükseldi
Nazilli İİBF’den 9. AKAD'EMEK Öğrenci Kurultayı’na Katılım
Öğretim Üyelerimizin Katkı Sunduğu Proje, TÜBİTAK 4005 Desteği Almaya Hak Kazandı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu