Didim MYO’dan Teknik Gezi

26.10.2018
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerin yat işletmeciliğini yerinde görmelerini sağlamak amacıyla D-Marin’e 19 Ekim 2018 tarihinde teknik gezi düzenledi.

Didim MYO, Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri ve öğretim elemanları Didim’de bulunan D-Marin tesislerini ziyaret etti. Didim MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Evrim Kamacı ve Öğr. Gör. Hasan Kamacı’nın nezaretinde gerçekleşen geziye 25 öğrenci katıldı.

Yat ve Marina İşletmeciliği dersi kapsamında gerçekleşen gezide öğle yemeğinin ardından Marina’yı gezen öğrenciler D-Marin İdari İşler Amiri Oğuzhan Demirtaş’tan Marina hakkında bilgiler aldı. Daha sonra bot ile Marina alanında kısa bir deniz turu yapan öğrenciler işletmeciliğin sırlarını öğrenirken keyifli anlar yaşadı.