Didim MYO’da Kariyer Günleri Düzenlendi

05.03.2024
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen etkinlik, 26 Şubat – 1 Mart 2024 tarihi arasında gerçekleşti.

Didim Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; başta Bodrum olmak üzere Didim ve çevresinde hizmet veren çok sayıda otel ve seyahat acentesi katılım gösterdi.

Bu yıl 14.sünü düzenledikleri Kariyer Günleri’nde ülkemizin ve bölgemizin en önemli otuzu aşkın turizm işletmesini ağırladıklarını belirten Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Nimet Çavuş, ‘’Öğrencilerimiz ve mezunlarımız kariyer gelişimlerinin ilk basamağını oluşturan bu etkinlikte sektörün güçlü temsilcileri ile yıllar süren iş birliğimize yepyeni ve güzel bir halka daha eklemiş bulunmaktayız. Organizasyonda emeği geçen tüm personelimize, katkılarından dolayı tüm sektör temsilcilerine ve öğrencilerimize teşekkür ederim.’’ dedi.