Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Didim MYO’da Gastronomi Söyleşisi Gerçekleşti

11.03.2020
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) mezunlarından Mutfak Şefi Okan Öztürk ile Pasta Şefi Murat Tütüncü, 10 Mart 2020 tarihinde bir sunum gerçekleştirdi.

Moderatörlüğünü Didim MYO mezunlarından Öğr. Gör. Mehmet Taş’ın yaptığı söyleşi MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Radisson Blue Resort&Spa Çeşme’nin Pasta Şefi Murat Tütüncü, ‘’Kakao Çekirdeğinden Çikolataya’’ konulu sunumu katılımcıların ilgisini çekti.

2010 yılı mezunlarımızdan olan KKTC Cratos Premium Mutfak Şefi Okan Öztürk de, öğrencilik yıllarından ve kariyer sürecinden bahsederek önemli bilgiler paylaştı.

Söyleşi, teşekkür belgesi verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN