Moderatörlüğünü Didim MYO mezunlarından Öğr. Gör. Mehmet Taş’ın yaptığı söyleşi MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Radisson Blue Resort&Spa Çeşme’nin Pasta Şefi Murat Tütüncü, ‘’Kakao Çekirdeğinden Çikolataya’’ konulu sunumu katılımcıların ilgisini çekti.
2010 yılı mezunlarımızdan olan KKTC Cratos Premium Mutfak Şefi Okan Öztürk de, öğrencilik yıllarından ve kariyer sürecinden bahsederek önemli bilgiler paylaştı.
Söyleşi, teşekkür belgesi verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Öğretim Üyemiz, Birincilik Ödülüne Layık Görüldü
Üniversitemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Etkinlik Düzenlendi
Öğrencilerimiz, Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig B Grubu Müsabakalarına Katıldı
Üniversitemiz Mediko Sosyal Merkezi'nde Aile Hekimliği Hizmet Vermeye Başladı
Öğretim Üyemiz, “Bridging Borders (Sınırları Aşmak)” Adlı Erasmus + Projesine Katıldı
Üniversitemizde "Farklı Boyutları ile Şiddet Konuşuyoruz" Paneli Düzenlendi
Öğrencilerimiz Kültürel Gezi Düzenledi
Sultanhisar MYO’da “Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” Kapsamda Etkinlik Düzenlendi
Üniversitemizde, Psikolojik Sermaye Adlı Konferans Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu