Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Didim MYO’da Covid-19 Salgın Döneminde Turizm İşletmelerinin Mutfaklarında Alınan Önlemler Konuşuldu

08.03.2021
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Covid-19 Salgın Döneminde Turizm İşletmelerinin Mutfaklarında Alınan Önlemler’ konulu söyleşi, 5 Mart 2021 tarihinde Google Meet uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Söyleşiye; Didim MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Polat, Öğr. Gör. Mehmet Taş, Bodrum Sign by Hotel Executive Chef  Adnan Öztürk, Belek Regnum Carya Hotel Sous Chef Hüseyin Yılmaz, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Mehmet Taş’ın yaptığı söyleşide, aynı zamanda mezun öğrencilerimiz olan Şef Adnan Öztürk ve Şef Hüseyin Yılmaz, Covid-19 salgın döneminde turizm işletmelerinin mutfaklarında alınan önlemlerle ilgili bilgi verdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN