Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Didim MYO, Bu yıl da Fulbright ile 1 Öğrencisini Amerika’ya Gönderiyor

20.04.2021
Amerika’nın eğitim alanında en prestijli burslarından biri olan ‘Fulbright’ bursunu kazanan Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu öğrencisi Öykü Zeynep Gökçen ve Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Evrim Kamacı, 18 Nisan 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Her yıl bir öğrencimiz Fulbright bursu kazanıyor

Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Evrim Kamacı, Didim MYO ERASMUS ve Dış İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Nimet Çavuş’un desteği ile öğrencilerimizin burs için hazırlandıklarını belirterek, “2018 yılından itibaren her yıl bir öğrencimiz burs hakkı elde etti. ‘Fulbright Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu’ geçtiğimiz sene Türkiye’deki tüm meslek yüksekokullarından toplamda 12 öğrenciye verildi.” dedi.

Türkiye’de ‘Turzim’ bölümlerinden sadece 3 kişiye burs veriliyor 

Tüm üniversiteler arasında yapılan seçimlerde turizm bölümlerinden üç öğrencinin kabul edildiği bursu, 2018 yılından itibaren her yıl bir öğrencimizin hak etmesinin gurur verici olduğunu vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Amerika’da eğitim görme hakkı kazanan öğrencimizi tebrik etti.

Ziyaret, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in Didim MYO öğrencisi Öykü Zeynep Gökçen’e hediye ve teşekkür belgesi vermesinin ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN