Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Didim MYO Afrin Şehitlerini Unutmadı

29.03.2018
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulunda 28 Mart 2018 tarihinde, “Afrin Şehitlerini Anma Programı” düzenlendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlerimiz için düzenlenen etkinlik, Didim Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, Cumhuriyet Savcısı Çetin Çoban, Didim MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Battal Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, İlçe Müftüsü Ahat Taşçı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademik personel, idari personel ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Didim Polis Akademisi Camii İmamı Mehmet Çağdaş tarafından şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

 Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalara geçildi. Açılış konuşmasını Didim MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Battal Oğuz yaptı ve davetlilere katılımları için teşekkür etti. Daha sonra kürsüye gelen Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, Afrin’de destan yazan askerlerimizin kahramanlıklarına vurgu yapan bir konuşma yaptı.  Son olarak kürsüye gelen Didim İlçe Müftüsü Ahat Taşçı da, şehitlik mertebesi üzerine yaptığı konuşmasının ardından gazilerimiz ve şehit düşen askerlerimiz için dua etti.

Etkinlik, pilav ve lokma dağıtımı ile son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN