Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

DİDİM MYO 9. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

17.05.2016
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu 9. Dönem Mezuniyet Töreni, 13 Mayıs 2016 günü Didim Yerleşkesi’nde gerçekleşti.

Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuğrul Ayyıldız, akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu Halk oyunu ekipleri yöresel oyunları ile başlayan tören, protokol konuşmalarıyla devam etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, öğrencilere seslenerek ‘’Hamdınız, şimdi ise olgunlaştınız. Artık hayatla mücadele şimdi başlıyor. Bundan sonra mesleğinizi icra edeceksiniz. Kırılgan bir sektörde görev alacaksınız. Bundan sonra sizleri daha iyi yerlerde görmek bizleri de memnun edecek. Bundan sonraki yaşamlarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Didim MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuğrul Ayyıldız, Didim Meslek Yüksekokulunun 9. dönem mezunlarını verdiğini belirterek “2005 yılında eğitim yolculuğuna başlayan ve turizme binlerce mezun veren okulumuz 11. yılında yine mezunlarını veriyor. Bu süreçte emeği en fazla olan ve bu gururu yaşayan velilerimize seslenmek istiyoruz. Yüzlerinde gurur, kalplerinde sevgisi olan ailelerimize teşekkür ediyoruz. Gururla çocuklarımızı size teslim ediyoruz. Bugün emeğinizi aldığınız gün; haklı gururu yaşamanın zamanıdır.” dedi.

Tören, dereceye giren öğrencilere ödül ve plaket verilmesi ve ardından kep atma ile sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN