Didim MYO “16. Travel Turkey İzmir” Fuarına Katıldı

12.12.2022
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katıldığı “16. Travel Turkey İzmir Fuarı” 8 Aralık 2022 tarihinde İzmir’de düzenledi.

Fuara; MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aytekin Kalkan ve Aşçılık, Turizm ve Seyahat Hizmetleri ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Baha Türköz, Öğr. Gör. Nimet Çavuş, Öğr. Gör. Eren Gönül, Öğr. Gör. Mehmet Taş ve Öğr. Gör. Hüsnü Özkaynak katıldı.

Didim Ticaret Odasının ulaşım desteği sağladığı fuarda; Öğr. Gör. Şef Mehmet Taş koordinatörlüğünde açılan stantta, Aydın’ın coğrafi işaretli ürünü olan kestane kurabiyesinin yapımı ve tanıtımı gerçekleştirildi.

Yoğun ilgiyle karşılanan fuarda; öğrencilerimiz sektör temsilcileriyle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.