Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Davutlar MYO’ya Ziyaret

27.12.2019
Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulunu (MYO), 24 Aralık 2019 tarihinde ziyaret etti.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğ. Üyesi Aziz Bostan ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Erhan Coşkun, Üniversiteleri ve bölümleri tanıma kapsamında gerçekleştirdikleri ziyarette öğrencilere, Yüksekokul hakkında genel bilgiler vererek, Turizm ve Otel işletmeciliği, İkram Hizmetleri ve Aşçılık programlarının içeriklerini tanıttı.

Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleşen bilgilendirme sonrasında öğrenciler, derslikleri, kütüphaneyi ve uygulama mutfaklarını gezdiler.

Gezi sonrası uygulama mutfağında hocalarımız tarafından hazırlanmış olan ikramlar öğrencilere sunuldu.