Devlet Konservatuvarından Bir Uluslararası Ödül Daha

30.03.2023
Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı uluslararası ödüllerine bir yenisini daha ekledi. New York’da online olarak gerçekleştirilen “Glory İnternational Piano Competition”’a katılan Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi 3. Sınıf Öğrencisi Umut Epözdemir, piyano performansıyla ikincilik ödülüne layık görüldü.

Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun, öğrencimiz Umut Epözdemir’i, Öğretmeni Öğr. Gör. Alexandr Mekaev’i ve öğrencimize emek veren tüm öğretmenlerini kutlayarak, Devlet Konservatuvarının 2023 yılında da uluslararası ödüller alarak ülkemizi ve Üniversitemizi başarıyla temsil etmeye devam edeceğini ifade etti.

Emeği geçen tüm eğitimcileri tebrik ediyor, öğrencimiz Umut Epözdemir’in başarılarının devamını diliyoruz.