Devlet Konservatuvarımıza Macaristan’da Üçüncülük Ödülü

29.03.2021
Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri ve öğrencimizin gerçekleştirdiği konçerto kaydı Macaristan'da gerçekleştirilen yarışmasında kendi kategorisinde 3. lük ödülüne layık görüldü.

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Özgür Elgün’ün  Lise 1. Sınıf viyolonsel öğrencisi Dilay Ra Oygur ve Müzik Bölümü Piyano Ana Sanat Dalı Öğr. Elm. Aleksandr Mekaev ile gerçekleştirdikleri Haydn C Majör konçerto kaydı ile Uluslararası Genç Yetenekler Yaylı Çalgılar yarışmasında kendi kategorisinde 3. lük ödülüne layık görüldü.

Alınan derecenin mutluluk verici olduğunu ifade eden Devlet konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun, “Sevgili öğrencimiz Dilay'ı ve değerli Öğretim Elemanlarımız Özgür Elgün ve Aleksandr Mekaev'i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Konservatuvarımız, Üniversitemizin yüz akı olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir" dedi.