Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Öğretim Elemanları Konseri Gerçekleşti

03.01.2022
Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü öğretim elemanları tarafından düzenlenen konser, 30 Aralık 2021 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Etkinliğe; Devlet Konservatuarı başta olmak üzere Üniversitemizin farklı birimlerinden öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konserde, Dr. Öğr. Üyesi Birol Aydın (Keman), Öğr. Gör. Deniz Çağlar (Viyola), Öğr. Gör. Elif Yazgan (Piyano), Öğr. Gör. Aleksandr Mekaev (Piyano) ve Öğr. Gör. Elena Yusupova (Piyano), A. Skriyabin, W.A. Mozart, A. Piazzola ve F. Schubert’in eserlerini seslendirdiler.

Etkinlik, Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Emre Üstgül’ün, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun’un etkinlikte görev alan öğretim elemanları için hazırlamış olduğu Teşekkür Belgelerini takdim etmesi ile son buldu.