Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Devlet Konservatuvarı, Aşık Veysel’i Andı

22.03.2022
Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen Aşık Veysel’i Anma Konseri 21 Mart 2022 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleşti.

Konsere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun, akademik ve idari personel katılırken; Kuşadası halkı da konsere yoğun ilgi gösterdi.

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Ceren Demirok'un hazırladığı, 1. Sınıf öğrencilerinin sahne aldığı ve Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun, Öğr. Gör. Onurcan Kaya ve Arif Balyemez’in eşlik ettiği konserde öğrenciler birbirinden güzel Aşık Veysel türküleri seslendirdi.

Uzun İnce Bir Yoldayım, Çırpınıp İçinde Döndüğüm Deniz, Gönül Sana Nasihatim, Mecnunum Leylamı Gördüm, Anlatmam Derdimi Dertsiz İnsana, Sen Bir Ceylan Olsan Ben de Bir Avcı, Çiğdem Der ki Ben Alayım, Güzelliğin On Par2etmez, Saklarım Gözümde Güzelliğini, Dünyada Tükenmez Murat Var İmiş, Ben Gidersem Sazım Sen Kal Dünyada ve Benim Sadık Yârim Kara Topraktır isimli parçaların seslendirildiği konserde öğrencilerimiz Erdem Düğrel, Mehmet Akif Şahin, Ozan Açık, Hatice Simge Karpuz, Eda Doğan, Murat Zeydan sesleriyle geceyi unutulmaz bir şölene çevirdi.  

Konser, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in konser ekibine teşekkür belgelerini takdimiyle sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN