Deprem Bölgesinde Özveri ile Çalışan Hastane Personeline Teşekkür Belgeleri Verildi

23.06.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve tüm ülkemizi üzüntüye boğan Kahramanmaraş depreminin ardından depremzedelerin yaralarını sarmaya giden Hastane çalışanlarına gösterdikleri bu özveri ve fedakâr çalışmalarından dolayı düzenlediği teşekkür belgeleri, Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Avcil ve Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ali Duman tarafından personele verildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “ADÜ ailesi deprem bölgesinde yaraları sarmak için seferber oldu. Her koşulda zorlukların üstesinden gelen güçlü Türkiyemiz bu zor günde de tek yürek oldu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyorum.Özveriyle bölgede yer alan personelimizi kutluyor, kıymetli çabalarınında dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Üniversitemiz Hastanesi personeline, deprem bölgesinde canları pahasına gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.