Eğitimde kalite, sürdürülebilirlik, öğrenci - sektör odaklılık ilkelerini benimseyen Davutlar MYO, bu programların kısa sürede öğrencilerin yoğun ilgisini çekerek pastacılık ve ekmekçilik ile ilgili nitelikli personel yetiştirmesini hedefliyor.
İkram Hizmetleri ve Aşçılık programlarında çift ana dal programı açan Davutlar MYO 2018 -2019 Eğitim - Öğretim Yılından itibaren Pastacılık ve Ekmekçilik programına öğrenci kabul edecek. Yüksekokul, çift ana dal programı ile birlikte öğrencilerine çift diploma alma fırsatı sunarken, öğrencilerimizin kariyer planlaması açısından da nitelikli ve donanımlı yetişmesine imkân tanıyor.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu