Davutlar MYO'ya Sektörel Ziyaretler Devam Ediyor

17.03.2022
Üniversite sektör iş birliği kapsamında Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu’nu (MYO) Korumar Hotel De Luxe ve Korumar Ephesus Beach & Spa Resort yöneticileri, 10 Mart 2022 tarihinde ziyaret etti.

Ziyarette,  Otelin İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Şavlukbaş, Aşçıbaşı (De Luxe) Yahya Tokoz, Aşçıbaşı(Ephesus) Mesut Ergüç, Servis Müdürü (De Luxe) Ferhat Gül ve Yiyecek İçecek Müdürü (Ephesus) Abdulkadir Doğmuşay öğrencilere kendilerini tanıtarak otel ve olanakları hakkında bilgi verdiler.

Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Korumar Hotel De Luxe ve Korumar Ephesus Beach & Spa Resort arasında iş birliğinin devam etmesinin kararlaştırıldığı ziyaret, bilgilendirme sonrası soru-cevap bölümü ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.