Davutlar MYO Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Projeleri

03.01.2020
Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Öğretim Görevlisi Bilge Sevim Okuyan’ın yürüttüğü Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, 30 Aralık 2019 tarihinde Kuşadası Huzurevini ve Özel Pamuk Bakım Merkezini ziyaret ettiler.

Zihinsel, ruhsal, bedensel engelli bakım hizmetlerini gerçekleştiren Bakım Merkezinin kütüphane oluşturma projesine katkıda bulunan öğrencilerimizin gayret ve teşvikleriyle toplanan kitaplar, bakım merkezi sorumlularına teslim edildi. Öğrenciler, yetkililerden Bakım Merkezinin işleyişi ve faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Sosyal Sorumluluk Projeleri Dersi kapsamında, Huzurevi sakinlerini de ziyaret eden öğrencilerimiz, getirdikleri ikramları sunarak çiçek takdim ettiler. Huzurevi sakinlerinden Necdet Ceylan yazmış olduğu şiir kitabını imzalayarak öğrencilerimize ve Öğretim Görevlisi Bilge Sevim Okuyan’a hediye etti.

Ziyaretler, fotoğraf çekimiyle sona erdi.