Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Davutlar MYO Mezunlarını Uğurladı

10.05.2018
Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 7 Mayıs 2018 tarihinde Davutlar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Törene, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Tanrısevdi, Davutlar MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Bertan Akyol, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Davutlar MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Bertan Akyol yaptığı açılış konuşmasında, Yüksekokul olarak ülke turizmine katkı sağlamak adına öğrencilerini en donanımlı şekilde yetiştirmeyi hedeflediklerini ve mezunlarının çok iyi bir eğitimden geçerek sahaya çıktıklarını ifade etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, ADÜ’lü olmanın bir ayrıcalık olduğunu, başarının çalışmakla, doğru hedeflere yönelmekle ve hakikatten ayrılmamakla elde edileceğini söyleyerek mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ise yeni mezunlara seslendiği konuşmasında, insanlık tarihinin en büyük mücadelesinin, dünya nimetlerine ve refaha erişmek olduğunu belirterek eğitimin bu anlamda insanın en büyük gücü olduğunu söyledi. Ayrıca Aksoy, mezun öğrencilerin ailelerine, evlatlarını, bir turizm cenneti olan Kuşadası’na gönderdikleri ve burada okumaya teşvik ettikleri için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, İkram Hizmetleri Programı dönem birincisi Çağlar Oran, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı dönem ikincisi Nur Seda Bal ve Aşçılık Programı dönem üçüncüsü Ufuk Top’a plaketleri verildi. Dönem birincisi Çağlar Oran, eğitim-öğretim gördükleri sürede kendilerine emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri verilirken, mezuniyet töreni geleneksel kep atma töreni ve Davutlar Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile öğretim görevlileri tarafından hazırlanan “Farklı Bir Şeyler” grubunun konseri ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN