Davutlar MYO ile Pine Bay Arasında İş Birliği

17.08.2023
Göçtur Turizm Yatırım ve Tic. A.Ş. Pine Bay Hotels Yöneticileri, 15 Ağustos 2023 tarihinde Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret etti.

MYO Müdürü Doç. Dr. Pınar Altıok Gürel ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz ile fikir alışverişinde bulunan yetkililer, turizmin 12 aya yayılabilmesi hedefini destekleyerek önümüzdeki sonbahar-kış sezonu boyunca öğrencilerimizin istihdam edilebilmeleri adına istişarelerde bulundu.

Üniversitemiz Davutlar MYO ile  Pine Bay Hotels arasında yapılan iş birliği sonucunda, 2023-2024 dönemi içerisinde öğrenim görmeye devam eden ve bu yıl yeni başlayacak olan öğrencilerimize yönelik olarak turizm sektöründe üst düzey bir kurumda çalışma fırsatı tanınmış oldu. Böylece öğrencilerimize üniversite öğrenimi sırasında, kendi alanlarında çalışma ve mesleki ilerleme olanağı sağlandı.