Davutlar MYO İftar Sofraları ile Ramazan Boyunca Halkla Buluşuyor

01.06.2017
Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu ve bölgedeki hayırseverlerin ortaklığı ile Öğr. Gör. Emrah Köksal Sezgin tarafından hazırlanan 250 kişilik iftar sofraları, ihtiyaç sahiplerinin, yaşlıların, çocukların ve bölgedeki halkın katılımı ile günden güne büyümeye devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bertan Akyol "Yüksekokul olarak bölgemize her anlamda destek olup sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bölümlerimiz bu konuda bize büyük avantajlar sağlıyor. Öncelikle hayırseverlerimize ve emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyor, herkesi iftarlarımızda bir olmaya bekliyoruz." dedi.

Ramazan boyunca 15 gün Güzelçamlı Merkez ve 15 gün Davutlar Belediye Hizmet binası önünde sürecek organizasyondan tüm halkımız yararlanabilecek.