Üniversitemiz Davutlar MYO Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin öncülüğünde Aşçılık Programı öğrencilerinin katılım sağladığı fuarda Aydın mutfağı tanıtıldı.
Bölgenin gastronomik zenginliğinin vurgulandığı stantta; aromatik yağlar, lavanta ve zeytinyağı gibi ürünler yer aldı. Bölgenin lezzetlerini atıştırmalıklar halinde hazırlayıp ziyaretçilere sunan ekip büyük beğeni topladı.
Üniversitemizde İdari Birimler Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde 16. Uluslararası Eğitimde Yeni Yönelimler Kongresi Başladı
Rektörümüz Öğrencilerle Buluştu: Üniversitemizin Hedefleri ve Öğrenci Talepleri Görüşüldü
Öğretim Elemanımız, Uluslararası Panelde Davetli Konuşmacı Olarak Yer Aldı
Yabancı Diller Yüksekokuluna Uluslararası EAQUALS Akreditasyon Ziyareti Gerçekleştirildi
Üniversitemizde “Filistin’de Kadın ve Aile Olmak” Paneli Gerçekleştirildi
Öğrencimiz Faysal Sılıv, Dünya İkincisi Oldu
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğundan Ankara’da Anlamlı Ziyaretler
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde KABEV-2 Projesi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu