Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Davutlar MYO’dan Vefa Örneği

06.11.2019
Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO), 5 Kasım 2019 tarihinde Türkiye’nin ilk yiyecek içecek öğretim elemanı Mihrinur Gülal’ı ağırladı.

Davutlar MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Aziz Bostan, Mihrinur Gülal’ı ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ederek, kendisinin Üniversitemizden emekli olduktan sonra da Üniversitemize katkılar sunmaya devam ettiğini söyledi. Dr. Öğretim Üyesi Aziz Bostan; “Değerli hocamızın öğrencilerimizle deneyim ve bilgi birikimini paylaşması bizim için çok değerlidir.” dedi.

Sevgi Her Kapıyı Açacak Anahtardır

Sevginin her kapıyı açacak anahtar olduğunu dile getiren Mihrinur Gülal, öğrencileri ile kurabildikleri ilişkinin, onları büyük bir aile haline getirdiğini, kurulan bu güçlü bağların insanın ömrünü uzattığını belirterek,  aynı çatı altında olup herkesin birbirine sahip çıktığı bağların oluşturulmasının önemini ifade etti.

Üniversitemize gönlünü vermiş bir insan olduğunu ve gönlünün hala burada attığını dile getiren Öğr. Gör. Mihrinur Gülal, Davutlar MYO’da bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek davetinden dolayı Yüksekokul Müdürü Dr. Öğ. Üyesi Aziz Bostan’a teşekkürlerini iletti. Gülal; Davutlar MYO kütüphanesine, turizm endüstrisi ile ilgili kendi kitaplığında bulundurduğu tüm kitapları, öğrencilere katkısı olması dileği ile bağışladığını ifade ederek öğrencilere başarılar diledi.

Davutlar MYO kütüphanesinde vefa borcu olarak, Öğr. Gör. Mihrinur Gülal adına bir köşe düzenlendi.

Etkinlik fotoğraf çekimi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN