Şampiyonada Üniversitemiz Davutlar MYO Dr. Öğretim Üyesi, WACS Dünya Kültürel Mutfak Mirası Komisyon Üyesi ve ayrıca Ülkemiz adına Güney Avrupa Aşçılık Şampiyonası’nda jüri üyesi olarak görev alan Şef Emrah Köksal Sezgin’in başkanlığını yaptığı Gastronomi Derneği takımı 8 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalya ve 1 merit kazandı.
Üniversitemiz Davutlar MYO takımından Aşçılık Programı öğrencileri bireysel kategorilerde; Kadir Erdönmez “Kuzu tabağından 1 Merit”, Berkan Tumantozlu Restoran tatlı tabağından 1 Bronz”, Enes Akbaş “Balık tabağından 1 Gümüş” ve bununla beraber üniversiteler arası ekip yarışmasından 3 altın madalya ile Güney Avrupa’nın en iyi üniversitesi ödülünü elde etti. Davutlar MYO, şampiyonada toplamda 11 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya ile Ülkemize büyük gurur yaşattı.
Karacasu Memnune İnci MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Koçarlı Meslek Yüksekokulunda Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi
Nazilli SHMYO’da “Oryantasyon Eğitimi” ve “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
Öğretim Üyemizin İçinde Bulunduğu İnovasyon Topluluğunun Geliştirdiği Ürün Patent Aldı
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Kuşadası MYO’da “TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi” Düzenlendi
Aydın MYO’DA İŞKUR Eğitimleri Verilmeye Başlandı
Sultanhisar MYO’da “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
MEB Öğretmen Akademileri Projesi Kapsamında Öğretim Elemanlarımız Görevlendirildi
Rektörümüz, 'ADIM Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’na Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu